Nord 2 128 GB Gray Sierra

OnePlusNord 2 128 GB Gray Sierra

Vanaf € 327,00
Kleur
Grijs Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Stereo speakers
  • Supersnelle MediaTek Dimension 1200 AI processor
  • 90 Hz display zorgt ervoor dat de beelden smooth bewegen
  • De 65W snellader zorgt ervoor dat batterij in 35 minuten is opgeladen

Nord 2: high-end processor

De Nord 2 van OnePlus maakt high-end features toegankelijk in het middensegment. De Nord 2 heeft een krachtige MediaTek Dimensity 1200 AI processor. De de zwaarste taken kan je hiermee uitvoeren. Deze processor komt voort uit een samenwerking tussen MediaTek en OnePlus waarbij AI staat voor Artificial Intelligence. Tijdens het gebruik zal de AI ervoor zorgen dat je betere foto’s schiet, een optimale beeldscherm ervaring hebt en snellere reactietijden zal hebben tijdens het gamen. Daarnaast ben je ook nu maar in de toekomst verzekerd van een goede verbindig dankzij de 5G ondersteuning.

Nord 2: Display features

In de Nord series is de Nord 2 voorzien van uitgebreide display feautures. De Nord 2 heeft een FHD+ resolutie. Deze resolutie is prima voor dagelijks gebruik zoals mailen en internetten, maar komt tot zijn recht bij het gamen en films kijken. De Nord 2 heeft een type Super AMOLED type scherm. Zwart kan echt zwart worden en het display zal er kleurrijk uitzien. 6.43 inch groot is het display. Als we de Nord 2 vergelijken met de huidige markt dan is het formaat van het toestel en beeldscherm niet gigantisch groot of inwijs klein. De Nord 2 is een goede middenweg. De Nord 2 heeft een 90 Hz display. Hiermee wordt aangegeven dat het scherm 90 keer per seconde ververst, dit is meer dan een standaard scherm met 60 Hz. Kortom bewegingen op het scherm zullen smooth zijn voor het oog. 

Nord 2: Batterij mogelijkheden

De batterij heeft een capaciteit van 4500 mAh, hiermee kun je de dag mee doorkomen. Ook is er een snellaadfunctie aanwezig. Opladen gaat met een 65W USB-C snellader. Binnen 35 minuten is de batterij volledig opgeladen. 

Nord 2: de camera's

In totaal zijn er vier camera’s aanwezig. Er is een selfie camera op de voorkant van het toestel. Op de achterkant treffen we een groothoek, ultragroothoek een mono-lens. Hiermee kun je standaard foto’s maken maar ook foto’s maken van landschappen, architectuur en andere momenten die niet in een keer op de foto kunnen met een standaard lens. Met de mono-lens kun je klassieke zwart-wit foto’s maken.

Verkrijgbaarheid en kleuren

Vanaf 26 juli 2021 is het toestel verkrijgbaar in Nederland. Je kan kiezen uit de kleuren Gray Sierra en Blue Haze.