Nord 2T 5G 128 GB Schaduwgrijs

OnePlusNord 2T 5G 128 GB Schaduwgrijs

Vanaf € 339,00
Kleur
Grijs Groen
Aantal Gb
128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • 5G
  • Stabilizator 
  • 90 Hz dsplay
  • Stereo speakers
  • High-end processor

High-end smartphone met twee grote Android update

De Nord 2T is een betaalbare high-end smartphone. Het toestel wordt aangedreven door de high-end MediaTek 1300 processor. Dit zorgt voor een snelle ervaring. Kies uit het model met 128 GB intern geheugen met 8 GB werkgeheugen  of 256 GB intern geheugen met 12 GB werkgeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met 1 TB. Het toestel wordt geleverd met Android 12. De 2T 5G krijgt twee grote Android updates dus je bent verzekerd van Android 13 en 14. De beveiligingsupdates zijn voor drie jaar. Tot 2025 kun je het toestel voorzien van beveiligingsupdates.

Snelladen en oplader in de doos

De Nord 2T 5G heeft een optie voor snel laden. Met 80W is de batterij snel voorzien van een hoge batterijcapaciteit. De batterijcapaciteit is 4500 mAh. De oplader en USB-C kabel wordt meegeleverd. 

HDR10+ display en stereo speakers

Het display is voorzien van een FHD+ resolutie. Het display is 6.43 inch groot. Daarnaast is het ook nog HDR10+ gecertificeerd. Het is een AMOLED display. Dit zorgt ervoor dat de beelden er kleur en contrastrijk uitzien op een helder display. 90 keer per seconde ververst het display. Dit is anderhalf keer zo vaak dan bij een regulier display. Het display is ook voorzien van een laag Gorilla Glass 5 om barsten en stoten te voorkomen.

Het toestel is voorzien van stereo speakers. Je kunt genieten geluid dat je omringt.

Stabilisator en filmen in 4K resolutie

Er is een selfiecamera aanwezig en drie cameralenzen vinden we op de achterkant van het toestel. Het gaat om een groothoek-, ultrawide- en monolens. Er is een stabilisator aanwezig. Dit is aanwezig om te voorkomen dat foto’s er bewogen uitzien bij beweging. Tot 10 keer kun je digitaal zoomen. Filmen kan in 4K resolutie met 30 frames per seconde. 

Kleuren en release Nederland

Het toestel is beschikbaar in de kleuren Schaduwgrijs en Mistgroen. 24 mei 2022 is het toestel leverbaar in Nederland.