Nord CE 2 5G 128 GB Gray Mirror

OnePlusNord CE 2 5G 128 GB Gray Mirror

Vanaf € 503,00
Kleur
Grijs Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • HDR10+ display
  • Snelle processor
  • Snelladen is snel

Mid-range processor en snel opladen

De OnePlus Nord 900 wordt aangedreven door de mid-range processor: MediaTek Dimensity 900. Deze processor zorgt ervoor dat je smartphone snel aanvoelt. Daarnaast is er ook ondersteuning voor 5G. 

De batterijcapaciteit is ongeveer 4500 mAh. De 65W SUPERVOOC oplader zorgt ervoor dat je in kwartier 65% hebt opgeladen. De batterij is volledig opgeladen in ongeveer een half uurtje.

Mooie beelden bekijken op het display, mooie beelden vastleggen met de camera

Het display is 6.43 inch groot. Daarnaast ververst het display 90 keer per seconde. Het 90 Hz display zorgt ervoor dat alle bewegingen er vloeiend uitzien. Het display is HDR10+ gecertificeerd. Bij het kijken van HDR content zullen alle beelden er levendig uitzien.

Ook is het display voorzien van een laagje Gorilla Glass 5. Dit zorgt ervoor dat het display bestendigd is tegen krassen en stoten.

Stabiele video's en diverse cameralenzen

Naast de selfiecamera zijn er drie cameralenzen op de achterkant van de smartphone. De groothoeklens voor de standaard foto's die ook geschikt is voor donkere omgevingen. De macrolens voor kleine objecten en de ultragroothoek voor grotere objecten zoals architectuur. Daarnaast kan je ook tot 20x digitaal zoomen. Filmen kan in 4K met 30FPS. Er is een EIS aanwzig beschikbaar om schokkige beelden te voorkomen.

Intern- werk- en extern geheugen en Dual-SIM

Het intern geheugen is 128 GB. Dit is uitbreidbaar met een geheugenkaartje van 1 TB. Het is een Dual-SIM smartphone waarbij je twee simkaarten en een geheugenkaart tegelijk kunnen werken.

Niet te vergeten het werkgeugen. Het werkgeheugen is 8GB. Dit is prima om diverse apps te draaien en voor het besturingssysteem. 

Android, kleur en releasedatum

Het toestel wordt geleverd met Android 11. Kies uit de kleur Gray Mirror of Bahama Blue. Vanaf 10 maart 2022 is het toestel te koop in Nederland.