Nord CE 2 Lite 5G 128 GB Zwarte schemering

OnePlusNord CE 2 Lite 5G 128 GB Zwarte schemering

Vanaf € 214,00
Kleur
Grijs Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelladen
  • 120 Hz display
  • Updates tot Android 14

Middeklasse processor met 5G ondersteuning

De Nord CE 2 Lite 5G is mid-range smartphone. De Snapdragon 695 5G processor is geschikt voor alledaagse taken. Denk aan het gebruiken van mainstream apps. Op het gebied van snelheid is dit prima middenweg. Er is ondersteuning voor het 5G netwerk.

Een uitbreidbaar geheugen en dual-sim

Het toestel wordt geleverd met 128 GB intern geheugen en 6 GB werkgeheugen. Het geheugen uitbreiden kan tot 1 TB met een extern geheugen kaart. Het is hybride dual-sim toestel. Je kunt het geheugen afwisselen met een tweede simkaart.

Updaten tot Androd 14

Bij lancering van het toestel draait het toestel op Android 12. De Nord CE 2 Lite 5G krijgt in de toekomst een Android 13 en Android 14 update. Daarnaast wordt het device voorzien van 3 jaar beveiligingsupdates. Tot mei 2025 ben je minimaal voorzien van een veilig toestel.

120 Hz display 

Het type display dat gebruikt wordt is LCD. Het display ververst tot 120 keer per seconde. Dit is het dubbele van reguliere displays. De resolutie is FHD+. Dit allemaal op een display van 6.59 inch. 

Snelladen 


5000 mAh is de batterijcapaciteit. Snel laden kan met een 33W. De snellader wordt met de USB-C kabel geleverd in de doos. 

Diverse cameralenzen en digitaal zoomen 

Zoals gewoonlijk zit er een selfiecamera op de voorkant van het toestel. Er is een hoofd-, diepte- en macrolens op de achterkant. Hiermee maak je standaard foto’s. Maar je hebt de mogelijkheid om de te focussen op een onderwerp zodat de achtergrond wazig wordt van de foto. De macrolens is ideaal om foto’s te maken van kleine objecten en texturen. Er is de mogelijkheid om tot 6x te zoomen met het toestel.

Kleuren en leverdatum

Kies uit de kleur Zwarte schemering of Blauw vloed. Vanaf 24 mei 2022 is het toestel verkrijgbaar in Nederland.