Nord CE 3 Lite 5G 128 GB Chromatic Gray

OnePlusNord CE 3 Lite 5G 128 GB Chromatic Gray

Vanaf € 285,00
Kleur
Grijs Groen
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 5G
  • 120 Hz display
  • Razendsnel opladen

De OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: Android 13 en beveiligingsupdates voor een up-to-date ervaring

De OnePlus Nord CE 3 Lite 5G is een smartphone die draait op Android 13, de nieuwste versie van het Android-besturingssysteem. Deze smartphone wordt aangedreven door een Snapdragon 695 middenklasse processor, die zorgt voor goede prestaties voor algemeen gebruik. Met 8 GB werkgeheugen en 128 GB interne opslagruimte biedt de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G voldoende ruimte voor het opslaan van apps, foto's, video's en andere bestanden. Bovendien ondersteunt de smartphone 5G-connectiviteit, wat zorgt voor snelle downloads en een naadloze internetervaring.

Wat betreft software-updates, biedt OnePlus twee Android-versie-updates voor de Nord CE 3 Lite 5G, wat betekent dat gebruikers kunnen profiteren van nieuwe functies en verbeteringen in het besturingssysteem. Daarnaast ontvangt de smartphone gedurende drie jaar beveiligingsupdates, die elke maand worden uitgerold. Dit zorgt voor een veilige en up-to-date gebruikservaring.

De OnePlus Nord CE 3 Lite 5G is ontworpen om aan de behoeften van gebruikers te voldoen en biedt een combinatie van krachtige hardware en frequente software-updates. Met zijn middenklasse processor, ruime werkgeheugen en 5G-connectiviteit is de Nord CE 3 Lite 5G een aantrekkelijke keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare, maar krachtige smartphone met de nieuwste Android-software.

Camerafuncties van de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: 108 MP, zoom en meer!"

De OnePlus Nord CE 3 Lite 5G is uitgerust met een indrukwekkende 108 megapixel groothoekcamera, waarmee je gedetailleerde en levendige foto's kunt maken. Daarnaast is er een 1-6x digitale zoomfunctie, waarmee je dichter bij het onderwerp kunt komen.

Ook is er een 2 megapixel dieptecamera aanwezig, die zorgt voor bokeh-effecten en portretfoto's met een professionele uitstraling.

Voor de fotografie-enthousiastelingen biedt de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G ook een macrolens van 2 megapixel, waarmee je close-up foto's kunt maken van kleine objecten en details. Voor selfies en videobellen is er een 16 megapixel voorcamera, die heldere en scherpe zelfportretten kan vastleggen. Met de 1080p video-opnamefunctie kun je video's opnemen in Full HD-kwaliteit met een framerate van 30 fps. Dit kan bij de voor en achtercamera.

genieten van hoge resolutie beelden en creatieve mogelijkheden voor het vastleggen van speciale momenten.

Geniet van vloeiende beelden met het 120 Hz scherm van de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

De OnePlus Nord CE 3 Lite 5G is voorzien van een LCD-scherm met een FHD+ resolutie, wat zorgt voor scherpe en heldere beelden. Het scherm heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, wat resulteert in vloeiende en responsieve beeldovergangen, of het nu gaat om het bladeren door je apps, het scrollen door sociale media of het spelen van games.

Met een schermdiagonaal van 6.72 inch biedt de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G een ruim schermformaat om te genieten van multimedia-inhoud, zoals video's en games, maar ook gewoon voor het gebruik van internet. 

Slim opladen: Snel en efficiënt opladen met 67 W op de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G

De OnePlus Nord CE 3 Lite 5G is uitgerust met een krachtige 5000 mAh batterij, die zorgt voor een langdurige gebruiksduur zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het snel leegraken van de batterij. Bovendien ondersteunt de smartphone 67 W snelladen, wat betekent dat je de batterij razendsnel kunt opladen en snel weer aan de slag kunt gaan.

Het is goed om te weten dat de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G geen draadloos opladen ondersteunt. Dit betekent dat je de smartphone moet opladen via de meegeleverde oplaadkabel en de 67 W snellaadfunctionaliteit om het maximale uit de oplaadprestaties te halen.

Met een batterijcapaciteit van 5000 mAh en de mogelijkheid om snel op te laden met 67 W, biedt de OnePlus Nord CE 3 Lite 5G een betrouwbare en efficiënte energievoorziening, zodat je de hele dag kunt genieten van je smartphone zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij. 

Release Nederland

4 April 2023 was het toestel aangekondigd. Vanaf 20 april 2023 is het te koop in Nederland.