A57 64 GB Glowing Black

OppoA57 64 GB Glowing Black

Vanaf € 133,00
Kleur
Zwart Groen
Aantal Gb
64

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelladen
  • Stereo speakers

Oppo A57: 13 megapixel camera met 2 megapixel camera voor portretten

Op de achterkant van de Oppo A57 zit een groothoek en dieptelens. Hiermee schiet je de algemene foto’s en heb je de optie om portretfoto’s te maken. Het groothoeklens heeft een 13 megapixel camera en de dieptelens 2 megapixel. Filmen kan met de voor en achtercamera in een Full HD resolutie met 30 frames per seconde. Op de voorkant zit er een 8 megapixel selfiecamera.

Oppo A57: doorsnee display met lichtpunt stereo speakers

Het display van de Oppo A57 is vrij doorsnee, geen uiteenlopende specificaties. De resolutie is HD+. Met deze resolutie kun je in principe alles doen. Voor de A57 is gekozen voor de laagste smartphone resolutie, alsnog kun je prima internetten, gamen en een filmpje kijken. Het 6.56 inch display ververst 60 keer per seconde, dit is standaard. 

Wat wel uniek is zijn de stereo speakers. Bij het kijken van een filmpje, gamen of het luisteren van muziek kun je genieten van ruimtelijk geluid.

Oppo A57: batterij die kan snelladen

De Oppo A57 kan snel worden opgeladen. Dit is handig want de batterij is aan de grote kant. Wanneer de batterij leeg is, is in 30 minuten tijd de batterij van de A57 voor 50% opgeladen. Snelladen doe je met een oplader van maximaal 33W. De oplader en kabel zit in de doos.

Oppo A57: 64 GB intern geheugen en prestaties die pieken tijdens het gamen

De rekenkracht van de Oppo A57 komt van de MediaTek Helio G35 processor. Dit is een low-end processor, kortom goed voor simpele taken. Een opvallend eigenschap is dat de processor is geoptimaliseerd voor gamen, dan pieken de prestaties. Het toestel komt met 64 GB intern geheugen en 4 GB werkgeheugen. Het intern geheugen kun je uitbreiden met 1 TB. Het Android besturingssysteem waarmee de A57 wordt geleverd is Android 12. Drie jaar lang krijgt het toestel beveiligingsupdates. Er is geen ondersteuning voor 4G. Een NFC chip is aanwezig, hiermee kun je onder andere contactloos betalen.