A57S 128 GB Starry Black

OppoA57S 128 GB Starry Black

Vanaf € 194,00
Kleur
Zwart Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 128 GB
  • Snelladen
  • Stereo speakers

Oppo A57s: 50 megapixel camera en een 2 megapixel camera lens voor portretten

Drie camerlenzen zitten op de A57s in totaal. Op de voorkant een 8 megapixel selfiecamera en op de voorkant een 50 megapixel groothoeklens en een 2 megapixel dieptelens. Gebruik de groothoeklens voor de standaard foto’s en dieptelens voor de portretten. Met de A57s filmen kan met de voor en achtercamera in een Full HD resolutie met 30 frames per seconde. 

Oppo A57s: mainstream display en audio opties

De Oppo A57s display resolutie is HD+. De resolutie is het minimale wat je bij een Oppo smartphone kunt krijgen. We zien bij de A57s veel standaard specificaties terug. Er is bijvoorbeeld gekozen voor een LCD type display, dit zien we vaker in dit prijssegment. Het display ververst met 60 keer per seconde. Alle input doe je op een 6.56 inch display. 

Voor personen de nog bekabeld hun audio willen beluisteren kunnen gebruik maken van de 3.5 mm jack. De A57s heeft daarnaast ook nog eens stereo speakers, dan kun je genieten van ruimtelijk geluid. 

Oppo A57s: snelladen met maximaal 33W

De Oppo A57s kan snel worden opgeladen. Dit is handig want de batterij is aan de grote kant. Wanneer de batterij leeg is, is in 30 minuten tijd de batterij van de A57s voor 50% opgeladen. Snelladen doe je met een oplader van maximaal 33W. De oplader en kabel zit in de doos.

Oppo A57s: 128 GB intern geheugen en piekende game performance

De rekenkracht van de Oppo A57s komt van de MediaTek Helio G35 processor. Dit is een low-end processor, kortom goed voor simpele taken. Ondanks dat de smartphone een low-end processor heeft is de processor is geoptimaliseerd voor gamen. De A57s komt met 128 GB intern geheugen en 4 GB werkgeheugen. Het Android besturingssysteem waarmee de A57s wordt geleverd is Android 12. Drie jaar lang krijgt het toestel beveiligingsupdates. Er is geen ondersteuning voor 4G. Een NFC chip is aanwezig, hiermee kun je onder andere contactloos betalen. 

Kies uit de kleur Starry Black en Sky Blue.