A78 5G 128 GB Glowing Black

OppoA78 5G 128 GB Glowing Black

Vanaf € 249,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 5G
  • 128 GB
  • Stereo speakers

Bespreekbare punten

  • HD+ resolutie is niet heel verfijnd 

Prestaties

De Oppo A78 is een middenklasse smartphone die wordt geleverd met MediaTek Dimensity 700-processor. Dit maakt de smartphone prima voor dagelijks gebruik. Met 4 GB werkgeheugen en 128 GB interne opslag is er voldoende ruimte om apps en bestanden op te slaan. Het intern geheugen is niet uitbreidbaar. Een ander groot pluspunt van de Oppo A78 is de 5G-connectiviteit, wat betekent dat deze telefoon klaar is voor de toekomst van mobiel internet. Dit maakt het mogelijk om razendsnel te surfen op het web, video's te streamen en online games te spelen zonder onderbrekingen of vertragingen. Qua beveiliging biedt de Oppo A78 zowel een vingerafdrukscanner als gezichtsherkenning, waardoor het gemakkelijk is om de telefoon te ontgrendelen en snel toegang te krijgen tot de functies en apps. De Oppo A78 wordt geleverd met Android 12 als besturingssysteem.

Display 

De Oppo A78 5G heeft een 6,5-inch LCD-scherm met een HD+ resolutie. Een andere belangrijke functie van het display van de Oppo A78 5G is de verversingssnelheid van 90 Hz, waardoor de beelden soepeler en vloeiender lijken te bewegen dan op een standaard 60 Hz-scherm. Dit is vooral handig bij het spelen van games of het bekijken van video's met snelle bewegingen, waardoor de ervaring veel aangenamer wordt.

De standaard maximale helderheid van het scherm is 480 nits, wat voldoende is voor dagelijks gebruik binnenshuis. Echter, de maximale helderheid onder zonlicht van 600 nits piek maakt het scherm gemakkelijker afleesbaar in heldere omgevingen. 

Naast een degelijk display is het toestel ook voorzien van stereo speakers. 

Batterij

Met de 5000 mAh batterij van de Oppo A78 5G kun je de telefoon langdurig gebruiken zonder je zorgen te maken over het opladen. Maar als je toch de batterij moet opladen, dan kun je dit snel en gemakkelijk doen dankzij de 33 W snellaadfunctie.

Volgens de specificaties van Oppo kan de Oppo A78 5G tot 52% worden opgeladen in slechts 30 minuten. Dit betekent dat je binnen een half uur genoeg batterijcapaciteit hebt om de telefoon voor een paar uur te gebruiken. Als je de telefoon volledig wilt opladen, duurt dit ongeveer 67 minuten. Dit is een opvallende functie, vooral voor mensen die altijd onderweg zijn en hun telefoon snel moeten opladen om verbonden te blijven. Met de Oppo A78 5G hoef je je geen zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten en kun je snel weer verder met wat je aan het doen was. Het toestel kun je niet draadloos opladen.

Camera 

De Oppo A78 5G is voorzien van een 50-megapixel hoofdcamera. Naast de hoofdcamera heeft de telefoon ook een 2-megapixel zwart-wit camera, die kan worden gebruikt om contrastrijke zwart-wit foto's te maken. Dit kan vooral handig zijn voor artistieke foto's of om specifieke details te benadrukken. Voor selfies en videobellen heeft de Oppo A78 5G een 8-megapixel camera aan de voorkant van de telefoon. Filmen kan op beide kanten in FHD resolutie met 30 fps.

 

Release Nederland

Op 9 maart 2023 de Oppo A78 5G aangekondigd, dit toestel was direct leverbaar bij de Nederlandse retailers.