A96 128 GB Starry Black

OppoA96 128 GB Starry Black

Vanaf € 242,00
Kleur
Zwart Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelladen
  • Groot display

Gemaakt voor mainstream gebruik

De Oppo A96 is een smartphone valt in het middensegment qua prestaties. De prestaties komen van de Snapdragon 680 processor. Prima voor alledaagse taken. Mainstream apps moeten hier makkelijk op kunnen draaien. Alle apps en het Android systeem kun je opslaan op het 128 GB intern geheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart. Het 8 GB ram werkgeheugen zorgt ervoor dat het Android systeem soepel blijft draaien en je snel bij de apps kunt. 

Je kunt met de A96 uitsluitend op het 4G netwerk. Daarnaast is het een ook een dual-sim toestel. 

Snelladen is inclusief, met oplader en kabel

Er is de mogelijkheid om de batterij snel op te laden. Dit kan met de 33W SUPERVOOC. 50% is opgeladen in 26 minuten volgens de fabrikant. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. De kabel en USB-C oplader worden in de doos meegeleverd. 

Multimedia opties voor beeld en geluid

Het display heeft een formaat van 6.59 inch. Het toestel heeft een FHD+ resolutie wat goed is voor het kijken van video’s, gamen en algemeen gebruik. Dit is namelijk het minimale van de hogere display resoluties. 90 keer per seconde ververst het display. Omdat het scherm anderhalf keer zo vaak ververst dan een standaard display zullen de beelden er vloeiender uitzien. Het type display is lcd.

Het toestel is voorzien van stereo speakers. Hiermee kan ruimtelijk geluid geproduceerd worden. Ook is er een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig. 

Essentiële camera’s

Op de achterkant van het toestel vinden we twee essentiële camera’s. Een groothoeklens en diepte lens. Filmen kan in FHD met 30 fps.

Verschillende mogelijkheden om A96 te ontgrendelen 

Het toestel kun je ontgrendelen je gezicht, vingerafdruk maar ook pincode. 

Lancering Nederland

Vanaf april 2022 is het toestel te koop in Nederland. Het toestel wordt standaard geleverd met Android 11. Kies uit de kleuren Sunset Blue en Starry Black.