A98 5G Cool Black

OppoA98 5G Cool Black

Vanaf € 350,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • 5G
  • Snelladen
  • Groot display
  • Standaard 256 GB

Oppo A98 5G: prestaties

De OPPO A98 5G is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 695 processor, 8GB RAM en 256GB interne opslag. De Qualcomm Snapdragon 695 is een middenklasse processor met 5G ondersteuning. Met 8GB RAM heeft de OPPO A98 5G voldoende geheugen om meerdere apps tegelijkertijd soepel te laten draaien. Het toestel OPPO A98 5G 256GB interne opslag. Dit geeft je voldoende ruimte om apps, foto's, video's en andere bestanden op te slaan zonder je zorgen te hoeven maken over het opraken van geheugen. Er is geen mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen. 

Oppo A98: display

Het display van de OPPO A98 is een 6.72-inch. Het display type is LCD en de resolutie is FHD+. Een opvallend kenmerk van het display is de maximale verversingssnelheid van 120Hz. Dit betekent dat het scherm tot 120 keer per seconde wordt ververst, wat resulteert in vloeiendere en responsievere beelden. De hogere verversingssnelheid zorgt voor een vloeiendere weergave van inhoud, zoals scrollen door webpagina's of snelle acties in games. De standaard maximale helderheid bedraagt typisch 550 nits, wat betekent dat het scherm helder genoeg is om comfortabel af te lezen, zelfs in omgevingen met veel omgevingslicht. Bovendien is er een maximale helderheid van 680 nits onder direct zonlicht, waardoor het scherm goed leesbaar blijft, zelfs in fel zonlicht. 

Oppo A98 5G: camera

De OPPO A98 is uitgerust met een veelzijdig camerasysteem dat in staat is om indrukwekkende foto's en video's vast te leggen. 

Het camerasysteem bestaat uit een hoofdcamera aan de achterzijde, samen met twee secundaire camera's, en een krachtige camera aan de voorzijde voor selfies.

De hoofdcamera van de OPPO A98 heeft een resolutie van 64 megapixel.

Naast de hoofdcamera zijn er twee secundaire camera's op de achterzijde van de OPPO A98. De eerste is een 2 megapixel-monocamera. Deze camera kan worden gebruikt voor het vastleggen van zwart-witfoto's of het toevoegen van artistieke effecten aan je foto's.

De tweede secundaire camera is een 2 megapixel-microscoopcamera. Deze unieke camera is speciaal ontworpen voor microfotografie en biedt de mogelijkheid om foto's te maken van extreem dichtbij. Met een gezichtsveld van 65° en de mogelijkheid om tot 20x of 40x in te zoomen, kun je gedetailleerde close-up opnames maken van kleine objecten, zoals bloemen, insecten of textuur.

Aan de voorkant van de OPPO A98 bevindt zich een krachtige 32MP-selfiecamera voor de selfies.  

Oppo A98 5G: batterij

De OPPO A98 5G is uitgerust met een batterij met een capaciteit van 5000 mAh. Een van de opvallende kenmerken van de OPPO A98 5G is de ondersteuning voor 67 W SuperVOOC-opladen. Met deze snellaadtechnologie kun je de batterij van je toestel razendsnel opladen. Het zorgt voor een efficiënte en snelle oplaadervaring, waardoor je binnen korte tijd een aanzienlijke hoeveelheid batterijcapaciteit kunt verkrijgen. Met slechts enkele minuten opladen kun je al genoeg vermogen krijgen om urenlang gebruik te maken van je smartphone. Het is vermeldenswaard dat de OPPO A98 5G geen ondersteuning biedt voor draadloos opladen.