Find X5 Pro 256 GB Glaze Black

OppoFind X5 Pro 256 GB Glaze Black

Kleur
Zwart Wit
Aantal Gb
256

Omschrijving

Hoge prestaties en snel opladen

De Find X 5 Pro is het uiterste model qua prestaties uit de Find X 5 series. 

De high-end processor Snapdragon 8 Gen 1 zorgt ervoor dat je altijd de hoogste prestaties haalt. Standaard wordt het toestel met 256 GB geleverd. Met het 12 GB GB DDR5 wordt alle data die je opslaat en het Android besturingssysteem snel geladen. 

De batterij biedt diverse en snelle mogelijkheden. Met de 80W SUPERVOOC Flash Charge is de batterij voor 50% opgeladen in 12 minuten. Dit is snel. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. En met de 50W AIRVOOC is de batterij volledig draadloos opgeladen in 47 minuten. Nog een leuke feature is dat de batterij ook omgekeerd draadloos opladen ondersteund. Je kunt hiermee andere apparaten draadloos opladen zoals andere smartphones, smartwatches en oordopjes. 

Een hoog display resolutie dat tussen de 1 en 120 keer per seconde ververst

Met een QHD+ resolutie ziet jouw beeldscherm er erg gedetailleerd uit. Dit kan daarnaast ook nog eens tot 120 keer per seconde verversen. De details zullen erg vloeiend over het beeldscherm bewegen. Dit is afhankelijk van de instellingen, de beelden kunnen namelijk van minimaal tot 120 keer per seconde verversen. Dit gebeurd dan allemaal op een groot 6.7 inch display. Dit scherm is ook voorzien van een laag Gorilla Glass victus tegen krassen en barsten. 

Een eigen chip en samenwerking met Hasselblad

Oppo is de samenwerking met Hasselblad aangegaan om de camera te ontwikkelen met rijke, levendige en nauwkeurige kleuren. De MariSilicon chip zorgt voor het fotograferen en filmen in de nacht van goede kwaliteit is.

Met de selfiecamera maak je mooie selfies. Op de achterkant zit een groothoek-, ultragroothoek-, telelens. Met de Find X 5 Pro kan je tot 5x optisch zoomen. Dit is zoomen zonder kwaliteitsverlies. En tot 20x kan je digitaal zoomen, helaas gaat de kwaliteit wel achteruit. Er is een OIS aanwezig om te voorkomen dat jouw foto’s en video’s er bewogen uitzien. 

IP68 certificering

De Find X Pro 5 is IP68 gecertificeerd. Dit zorgt ervoor dat stof en water het toestel niet binnen kunnen dringen.

Beschikbaarheid en kleuren

Vanaf 11 maart 2022 is het toestel beschikbaar in Nederland. Kies uit de kleur Ceramic White of Glaze Black. Het toestel wordt standaard geleverd met Android 12.