Reno7 4G 128 GB Cosmic Black

OppoReno7 4G 128 GB Cosmic Black

Vanaf € 283,00
Kleur
Zwart Oranje
Aantal Gb
128

Omschrijving

Voordelen

  • 90 Hz display
  • Gorilla Glass 5
  • Microlens kan leuke foto's opleveren

Bespreekbare punten

  • Uitsluitend 4G

Het display is beschermd tegen krassen en stoten en het verververst vaker dan gebruikelijk

De Oppo Reno7 4G heeft een 6.43 inch display. Tot 90 keer per seconde kan het verversen. Dit is anderhalf keer zo vaak als bij een standaard display. De resolutie is FHD+. Het minimale van de hoge resoluties. Om het display van de Reno7 4G te  beschermen tegen krassen en barsten is het voorzien van Gorilla Glass 5. 

Een kwartier snelladen geeft een prima batterij percentage

De capaciteit van de batterij is 4500 mAh. Snelladen kan met de 33W SuperVOOC oplader. De USB-C kabel en oplaadblok zitten in de doos. 32% van de batterij is opgeladen in 15 minuten.

Middenklasse processor en 4G ondersteuning

Het toestel heeft een middenklasse processor. De Snapdragon 680 processor kan prima overweg met mainstream apps. Het intern geheugen is 128 GB. Dit is uitbreidbaar met een geheugenkaart. Met 8GB ram blijft het Android besturingssysteem soepel draaien. Uitsluitend kun je alleen op het 4G netwerk met dit toestel.

Fotografie op micro niveau

Zoals bij iedere smartphone zit er een selfiecamera op de voorkant. Op de achterkant zit een bijzondere microlens. Hiermee zoom je tot 30x in op kleine onderwerpen. Er is een hoofdcamera aanwezig en als je diepte wilt toevoegen wordt er gebruik gemaakt van de dieptelens. 

De opties om de smartphone veilig te houden 

Het toestel vergrendel je met je gezicht en of je vingerafdruk. Uiteraard kun je het ook vergrendelen met een unieke pincode. 

Releasedatum en versie

Kies uit de Kleur Sunset Orange of Cosmic Black. Het toestel wordt standaard geleverd met Android 12. Vanaf begin juni 2022 is het toestel beschikbaar.