Reno8 Lite 128 GB Cosmic Black

OppoReno8 Lite 128 GB Cosmic Black

Vanaf € 256,00
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelladen
  • 5G ondersteuning

Bespreekbare punten

  • 60 Hz display is niet zo spannend

Een standaard display met een hoge resolutie

De Oppo Reno8 Lite is een smartphone met een 6.43 inch display. Het display heeft een hoge FHD+ resolutie en een AMOLED type display. Het scherm ververst zoals elk standaard display met 60 keer per seconde. 

Een flinke batterij en snelladen

De smartphone is uitgerust met een batterij van 4500 mAh voor urenlang gebruik. Er is een optie voor snelladen, dit doe je met een SuperVOOC USB-C oplader.

Een bijzondere afwisseling in cameramogelijkheden

De selfiecamera is in staat geweldige selfies te maken. Dankzij de macrolens kan het toestel ook als vergrootglas worden gebruikt. De monolens zorgt voor authentieke zwart-wit foto’s. Uiteraard is er een hoofdcamera aanwezig voor de standaard shots.

Middeklasse processor en utbreidbaar geheugen

De Oppo Reno8 Lite heeft een Snapdragon 695 processor. Een middenklasse processor die prima is voor algemene taken. Hierdoor kun je meerdere applicaties tegelijk draaien. Met behulp van het 8 GB werkgeheugen schakel je eenvoudig tussen applicaties. Daarnaast is het werkgeheugen virtueel uitbreidbaar, dit betekend dat 8 GB werkgeheugen 13 GB kan worden. De Reno8 Lite heeft 128 GB aan opslagruimte. Met behulp van het MicroSD-kaartslot breid je het geheugen van de telefoon uit tot 1 TB. Het is een dual-sim toestel. Met de Oppo Reno8 5G heb je toegang tot 4G en 5G-netwerken.

Releasedatum en kleuren

Vanaf begin juni 2022 is het toestel te koop in Nederland. Kies uit de kleuren Cosmic Black en Rainbow Spectrum. Het toestel wordt standaard geleverd met Android 12.