Reno8 Pro 5G 256 GB Glazed Black

OppoReno8 Pro 5G 256 GB Glazed Black

Vanaf € 540,00
Kleur
Zwart Groen
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Groot display
  • Snelle processor
  • Razendsnel opladen
  • Android 13 en 14 updates
 

Oppo Reno8 Pro 5G processor, opslag en andere prestaties

De Oppo Reno8 Pro 5G word aangedreven door de MediaTek Dimension 8100-MAX processor. Dit is een high-end processor die veel kracht levert. Je kunt ermee op het 5G netwerk maar ook 4G netwerk. Bij de lancering wordt het toestel geleverd met Android 12. In de toekomst kun je het toestel updaten naar Android 13 en Android 14. Het Android 12 besturingssysteem draait soepel dankzij het 8 GB werkgeheugen. De Reno8 Pro 5G wordt geleverd met voldoende intern geheugen. Standaard heeft het toestel 256 GB intern geheugen. 

Het display van de Oppo Reno8 Pro 5G

Groot, met een 6.7 inch display valt de Reno8 Pro 5G in de categorie smartphones met een groot display. Het display heeft een hoog FHD+ resolutie. Dit is handig omdat een groot scherm veel pixels nodig heeft. Het display type is AMOLED, zwart en wit waardes worden mooi weergeven. Ook is een HDR10+ certificering is aanwezig. Het 120 Hz display van de Reno8 Pro 5G zorgt ervoor dat alle beelden geleidelijk over het display bewegen. De beelden kunnen namelijk dubbel zo vaak verversen dan bij een gewoon display. Ter bescherming is het toestel voorzien van een laag Corning Gorilla Glass 5.

De snellader van de Reno8 Pro 5G is snel, 11 minuten zijn nodig om 50% op te laden

Met 80W kun je snelladen. Dit betekent dat van 0 naar 50% je de batterij oplaad in 11 minuten. Dit doe je met een 80W SUPERVOOC oplader. De 80W SUPERVOOC oplader en USB-C kabel zitten in de doos. De batterijcapaciteit is 4500 mAh. Met een cycli van 1600 kun je enkele jaren vooruit met de batterij. 

De Reno8 Pro 5G camera heeft een NPU

Op de achterkant van het toestel zitten drie cameralenzen. Een groothoek-, ultragroothoek- en macrolens. Fotografeer vanuit een standaard hoek met de Reno8 Pro 5G overdag maar ook in donkere omgevingen, maar ook gebouwen en landschappen en kleine objecten. De voorkant is voorzien van een selfiecamera. Aan boord is de MariSilicon X NPU. Deze chip helpt de foto- en videografie naar een hoger niveau te tillen. Filmen kan in 4K met 30 fps. 

Oppo Reno8 Pro 5G release datum Nederland en kleuren

Op 31 augustus 2022 was het toestel aangekondigd en ook gelijk beschikbaar bij de verkopende winkels. Kies uit de kleur Glazed Green en Glazed Black.