Reno8 T 128 GB Midnight Black

OppoReno8 T 128 GB Midnight Black

Vanaf € 284,00
Kleur
Zwart Oranje
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 128 GB intern geheugen
  • Met een microlens kun je verassend leuke beelden vastleggen

Bespreekbare punten

  • Geen 5G ondersteuning

Display

De Oppo Reno8 T heeft een 6.43-inch FHD+ AMOLED-display met een verversingssnelheid van 90 Hz, waardoor de beelden vloeiender en responsiever zijn dan op traditionele 60 Hz-displays.

Een ander voordeel van het AMOLED-scherm is dat het in staat is om diepere zwarttinten te produceren en een hoger contrastniveau te bieden, wat zorgt voor levendige kleuren en scherpere beelden. Het display kan relatief helder worden. Bij de maximale piekinstelling kan de helderheid zelfs oplopen tot 800 nits voor een kortere periode. Daarnaast heeft de Oppo Reno8 T ook stereo speakers, wat betekent dat het geluid uit twee verschillende punten komt, wat resulteert in een breder geluidsbeeld en een meer meeslepende ervaring bij het bekijken van video's of het luisteren naar muziek. Als je liever een hoofdtelefoon gebruikt, kun je deze aansluiten op de 3.5 mm audio-aansluiting.

Batterij

De Oppo Reno8 T heeft een krachtige 5000 mAh-batterij, Bovendien ondersteunt het toestel 33 W snelladen, wat betekent dat je het toestel binnen een korte tijd weer is opgeladen. Er is geen ondersteuning voor draadloos opladen.

Camera

De Oppo Reno8 T heeft een indrukwekkende cameraopstelling. De hoofdcamera heeft een resolutie van 100 megapixels en heeft een diafragma van f/1.7. Dit zorgt voor heldere en scherpe foto's, zelfs bij weinig licht. 

De microlenscamera heeft een resolutie van 2 megapixels en een diafragma van f/3.3. Je kunt inzoomen op zeer kleine items.

De dieptecamera heeft ook een resolutie van 2 megapixels en een diafragma van f/2.4. Deze camera helpt bij het creëren van een scherptediepte-effect bij portretten, waarbij de achtergrond onscherp wordt gemaakt om het onderwerp beter te benadrukken.

Aan de voorkant van de Oppo Reno8 T zit een 32-megapixel camera met een diafragma van f/2.4. Met de voor- en achtercamera kun filmen in Full HD resolutie met 30 frames per seconde. 

Prestaties

De Oppo Reno8 T wordt geleverd met 128 GB interne geheugen, wat betekent dat je genoeg ruimte hebt om al je foto's, video's, apps en andere bestanden op te slaan. Het toestel heeft ook 8 GB RAM, wat betekent dat het soepel kan multitasken en snel kan overschakelen tussen apps. De Oppo Reno8 T is uitgerust met een middenklasse MediaTek Helio G99-processor. Deze processor heeft acht kernen en biedt goede prestaties bij het uitvoeren van verschillende taken. Er is geen 5G-ondersteuning. Je kunt enkel op het 4G netwerk met deze smartphones. 

Release nederland 

Sinds 27 maart 2023 is het toestel te koop in NEderland. Kies uit de kleuren Sunset Orange en Midnight Black.