Reno8 5G 256 GB Shimmer Black

OppoReno8 5G 256 GB Shimmer Black

Vanaf € 365,00
Kleur
Zwart Goud
Aantal Gb
256

Omschrijving

Voordelen

  • Snelladen snel
  • Snelle processor

Oppo Reno8: processor, intern geheugen en overige prestaties

De Oppo Reno8 heeft een high-end processor van MediaTek, de MediaTek Dimensity 1300. Met de Oppo Reno8 koop je topsnelheid voor een schappelijke prijs. Met 256 GB intern geheugen wordt het toestel geleverd. Je kunt enkele apps en het besturingssysteem tegelijk draaien dankzij het 8 GB werkgeheugen. 

Oppo Reno8: Display 

De Oppo Reno8 is voorzien een FHD+ AMOLED display Het display is 6.4 inch groot. Het mooie aan dit hoog resolutie display is dat het anderhalf keer zo vaak ververst dan bij een gewoon display. Op een 90 Hz display zullen de beelden vloeiend bewegen wanneer mogelijk. Het display is voorzien van een laag Gorilla Glass 5. Dit helpt beschadigingen aan het scherm te voorkomen. 

Oppo Reno8: Camera

Drie cameralenzen zijn bevestigd op de achterkant van de Oppo Reno8. Een groothoeklens voor de algemene foto’s en video’s. De ultra-groothoeklens waarnee je onder andere landschappen en architectuur kunt vastleggen. De macrolens gebruik je voor kleine objecten o.a. texturen. Om beelden via de bovenkant van de smartphone vast te leggen is er een selfiecamera bevestigd. 

De Reno8 batterij laad gedeeltelijk en volledig snel op

Als de batterij leeg is dan zijn er 11 minuten nodig om 50% van de batterij op te laden. 30 minuten is nodig om volledig op te laden. Opladen doe je met 80W SUPERVOOC. Met een batterij met 4500 mAh kom je de dag door. De laadcycli is 1600, dit betekent dat je de aankomende jaren met het toestel mee vooruit kunt. 

Reno8 release Nederland

Op 31 augustus 2022 was het toestel aangekondigd en ook gelijk beschikbaar bij de verkopende winkels. Kies uit de kleur Shimmer Black en Shimmmer Gold.