Galaxy A33 128 GB Awesome Black

SamsungGalaxy A33 128 GB Awesome Black

Vanaf € 337,00
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • 90Hz display
  • 25W Snelladen
  • IP67 gecertificeerd

Android updates tot 2026 en snelle prestaties

De Galaxy A33 is een snelle mid-range smartphone. De Exynos 1280 zorgt voor snelle prestaties. Het toestel wordt standaard geleverd met 6 GB werkgeheugen. Hierdoor blijft het Android systeem en jouw apps soepel draaien. Het toestel wordt voorzien van vier jaar Android updates en vijf jaar beveiligingsupdates. Tot in 2026 kun je dus genieten van de nieuwste Android versie. De Galaxy A33 wordt standaard geleverd met 128 GB intern geheugen. Het uitbreiden kan met een geheugenkaartje van maximaal 1T. Hier bovenop is het toestel voorzien van 5G toestel, waardoor je voorlopig gebruik kunt maken van de nieuwste netwerken.

Multimedia ziet er goed uit en heeft stereogeluid

De Galaxy A33 is voorzien van een FHD+ resolutie. Deze resolutie is hoog en laat voldoende detail zien bij het gamen, en video’s kijken en ander gebruik. Het display is 6.4 inch groot. 

Tot 90 keer per seconde ververst het display. Anderhalf keer zoveel als bij een standaard display. Daarnaast is het maximaal aantal nits 800. Dit is relatief veel licht dat van het scherm af komt. Dit zorgt voor heldere beelden. Daarbovenop is het display voorzien van een laagje Gorilla Glass 5. Hierdoor is het scherm minder kras en barstgevoelig. 

Luister muziek, games en andere content met stereo speakers. Met stereo speakers klinkt het geluid ruimtelijk. 

Diverse cameralenzen en een stabilisator

Een selfiecamera is uiteraard op de voorkant van het toestel. Op de achterkant vinden we een macro, diepte, ultrawide en groothoeklens. Het camera is voorzien van een OIS, een beeldstabilisator. De beeldstabilisator zorgt ervoor dat beelden zo min mogelijk bewogen eruit zien bij beweging.

De batterij is voor 50% vol in 30 minuten

Dankzij het snelladen is de batterij van de Galaxy A33 snel vol. De batterij is in 30 minuten voor 50% opgeladen. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. Snel laden gaat met maximaal 25W. Daarnaast is er geen USB-C oplaadblok in de doos.

IP67 certificering

De Galaxy A33 is IP67 gecertificeerd. 1m diep kan het toestel voor 30 minuten onder water blijven. Ondanks dat het toestel is gecertificeerd betekent het niet dat elk watersoort geschikt is om in onder te dompelen. 

Beschikbaarheid Nederland en kleuren

Vanaf 22 april 2022 is het toestel beschikbaar in Nederland. Kies uit de kleuren: Awesome White, Awesome Peach, Awesome Black, Awesome Blue.