Galaxy A34 5G 128 GB Graphite

SamsungGalaxy A34 5G 128 GB Graphite

Vanaf € 306,00
Aantal Gb
128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • 120 Hz display
  • 6.6 inch display
  • Android updatebeleid

Galaxy A34: prestaties

In de Galaxy A34 zit de MediaTek Dimensity 1080-chipset. Dit is een krachtige middenklasse processor. Daarnaast heeft de Samsung Galaxy A34 ook veel interne opslagruimte, met opties voor 128 GB intern geheugen met 6 GB werkgeheugen of 256 GB met 8 GB werkgeheugen. Als het intern geheugen nog niet genoeg is, is er ook de mogelijkheid om een MicroSD-kaart van maximaal 1 TB toe te voegen voor extra opslagruimte. Dit is vooral handig voor gebruikers die veel foto's, video's of andere grote bestanden op hun telefoon willen opslaan. De Samsung Galaxy A34 ondersteunt ook 5G-connectiviteit, waardoor gebruikers kunnen genieten van razendsnelle downloadsnelheden en snelle internetverbindingen. Dit is vooral handig voor mensen die veel streamen, gamen of werken op hun mobiele apparaat. Een ander opmerkelijk kenmerk van de Samsung Galaxy A34 is dat het toestel wordt geleverd met vier generaties OS-upgrades en vijf jaar aan beveiligingsupdates. Android 14,15,16 en 17 kun je verwachten en tot 2028 beveiligingsupdates. Daarnaast is het toestel IP67 gecertificeerd, het toestel kan 1m diep 30 minuten in schoon water blijven. 

Galaxy A34: display

Het display van de Galaxy A34 heeft een grootte van 6.6 inch en is uitgerust met een FHD+ Super AMOLED-paneel. Tot 120 keer kan het display verversen. Beelden zullen vlot over het display bewegen. Daarnaast is het scherm van de Samsung Galaxy A34 ook erg helder, met een piekhelderheid van 1000 nits. Dit betekent dat het scherm gemakkelijk af te lezen is wanneer er veel licht in de omgeving valt. 

Galaxy A34: batterij 

De Samsung Galaxy A34 is uitgerust met een krachtige batterij met een capaciteit van 5000 mAh. Deze grote batterijcapaciteit zorgt voor een uitstekende batterijduur, zodat je langer kunt genieten van je telefoon zonder dat je zorgen hoeft te maken over het opladen. Met een volledig opgeladen batterij kun je tot 2 dagen gebruik maken van de telefoon, afhankelijk van je gebruikspatroon. Daarnaast is de Samsung Galaxy A34 ook uitgerust met 25W Fast Charging technologie. Hiermee kunt u de batterij van de telefoon snel opladen wanneer deze leeg is. Met Fast Charging technologie kunt u de batterij van de Galaxy A34 binnen korte tijd weer volledig opladen, zodat je snel weer aan de slag kunt met uw telefoon.

 

Galaxy A34: camera 

De Samsung Galaxy A34 heeft een camerasysteem dat geschikt is voor een breed scala aan situaties. Aan de achterkant van de telefoon bevinden zich drie camera's: een 48 megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel ultra-groothoekcamera en een 5 megapixel macrocamera. De 48 megapixel hoofdcamera is geschikt voor het maken van gedetailleerde en scherpe foto's, terwijl de ultra-groothoekcamera perfect is voor het vastleggen van landschappen, groepsfoto's en architectuur. Met de 5 megapixel macrocamera kunt je zeer gedetailleerde close-up foto's maken van kleine onderwerpen, zoals bloemen, insecten of sieraden. Aan de voorkant van de telefoon bevindt zich een 13 megapixel selfiecamera, die geschikt is voor het maken van scherpe en heldere selfies, zelfs bij weinig licht. De achtercamera van de Samsung Galaxy A34 heeft een optische beeldstabilisatie (OIS), wat betekent dat je scherpe en stabiele beelden kunt maken, zelfs bij een beetje trilling van de hand. Andere elementen die de Samsung Galaxy A34 biedt zijn de digitale zoomfunctie tot maximaal 10x en het maximaal filmen in 4K resolutie met 30 fps.

Release Nederland 

Vanaf 15 maart 2023 is de Samsung Galaxy A34 te koop in Nederland. Kies uit de kleuren: Awesome Lime, Awesome Silver, Awesome Violet en Awesome Graphite.