Galaxy A53 128 GB Awesome Black

SamsungGalaxy A53 128 GB Awesome Black

Vanaf € 366,00
Aantal Gb
128 256

Omschrijving

Voordelen

  • Snelladen
  • 5G verbinding
  • 120 Hz display
  • IP67 gecertificeerd
  • 4 jaar Android updates

Samsung Galaxy A53: snelle prestaties, en Android updates voor de lange termijn

De Galaxy A53 is een snelle mid-range smartphone. De Exynos 1280 zorgt voor snelle prestaties. Het toestel wordt geleverd met 6 GB werkgeheugen. 4 GB werkgeheugen is ongeveer gemiddeld bij een middenklasse, 6 GB zien we vaker terug bij snelle middeklasse smartphones. Met 6 GB werkgeheugen blijft het Android systeem en je apps soepel draaien. Het toestel wordt voorzien van vier jaar Android updates en 5 jaar beveiligingsupdates. Tot in 2026 kun je dus genieten van de nieuwste software. Met deze reden is het ook verstandig om wijs te kiezen tussen het 128 GB of 256 GB model als je gebruik wilt maken van het toestel voor de langere termijn. Raakt het intern geheugen vol dan kun je het uitbreiden met een geheugenkaartje van 1 TB. Hier bovenop is het toestel voorzien van 5G toestel, waardoor je voorlopig gebruik kunt maken van de nieuwste netwerken.

De Samsung Galaxy heeft stereo speakers en een display dat snel ververst

Het toestel is voorzien van een FHD+ resolutie. Deze resolutie is hoog en laat voldoende detail zien bij het gamen, en video’s kijken en ander gebruik. Het display is 6.5 inch groot. Dit hebben de voorgangers zoals de Samsung Galaxy A52 en Samsung Galaxy A51 ook.

Tot 120 keer per seconde ververst het display. Twee keer zoveel als bij een standaard display. Sinds de Samsung Galaxy A52 zien we dit terug. Daarnaast is het maximaal aantal nits 800. Dit is relatief veel licht dat van het scherm af komt. Dit zorgt voor heldere beelden. Daarbovenop is het display voorzien van een laagje Gorilla Glass 5. Hierdoor is het scherm minder kras en barstgevoelig. 

Het toestel is ook voorzien van stereo speakers. Hierdoor klinkt het geluid ruimtelijk. Ideaal voor het kijken naar video’s of spelen van games.

De Galaxy A53 heeft een uitgebreid cameralens aanbod en een stabilisator

Op de voorkant zit een 32 megapixel selfiecamera. Op de achterkant vinden we een uitgebreid aanbod van camera's. Onder andere een 5 megapixel macrolens, een 5 megapixel dieptelens, een 12 megapixel ultrawidelens en een 64 megapixel groothoeklens. Het camera is voorzien van een OIS, een beeldstabilisator. De beeldstabilisator zorgt ervoor dat beelden zo min mogelijk bewogen eruit zien bij beweging. Ook bevordert een OIS het vastleggen van beeldmateriaal bij weinig licht. Je kunt tot 10x digitaal zoomen met de achtercamera bij het fotograferen. Filmen kan in 4K resolutie met 30 fps. 

De batterij van De Galaxy A53 is 50% opgeladen in 30 minuten

Dankzij het snelladen is de Galaxy A53 snel vol. In 30 minuten is 50% van het toestel opgeladen wanneer de batterij leeg is. De batterijcapaciteit is 5000 mAh. Daarnaast is er geen USB-C oplaadblok in de doos. 

De Galaxy A52 is stof en spatwaterdicht dankzij de IP67 certificering

Het toestel is IP67 gecertificeerd. 1m diep kan het toestel voor 30 minuten onder water blijven. Ondanks dat het toestel certificeert is, betekent het niet dat elk watersoort geschikt is om in onder te dompelen. Het toestel is getest is in schoon water. 

De Galaxy A53 beschikbaarheid Nederland en kleuren

Vanaf 1 april 2022 is het toestel beschikbaar in Nederland. Kies uit de kleuren: Awesome Peach, Awesome Black, Awesome Blue.