Galaxy S22+ 128 GB Phantom Black

SamsungGalaxy S22+ 128 GB Phantom Black

Vanaf € 874,00
Aantal Gb
128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelheid
  • Android updates
  • Nightography camera
  • 6.6 inch 120 Hz display

Geschikt voor zware prestaties

De S22+ heeft een krachtige processor de Exynos 2200 chip. Deze processor is geschikt voor zware games, apps, multitasken en daarnaast voelt het besturingssysteem vloeiend aan.

High-end display met een hoge piekhelderheid

Het display is 6.6 inch, de middelste maat uit de S22 serie. Het toestel komt met een FHD+ resolutie. Het scherm ververst tot 120 keer per seconde. Dit is het dubbele van een standaard display. Beelden bewegen hierdoor twee keer zo vaak. 

Het scherm is helder. De standaard maximale helderheid is 1200 nits, de piek helderheid die het display kan halen is 1750 nits. De piek helderheid haal je bij het kijken bij onder andere HDR content.

Het laagje Gorilla Glass Victus+ op het display zorgt ervoor dat het scherm maar ook de achterkant beschermd is tegen krassen en barsten. 

Nachtfotografie, zoomen en stabiele foto's

Drie cameralenzen vinden we op de achterkant van de S22+. Een groothoek, ultragroothoek en telezoomlens zorgen ervoor dat je foto’s van alles een haarscherpe foto kan maken. Een nieuwe feature is Nightography. Hiermee kan je foto’s maken waaronder ook portretten in omgevingen met weinig licht. 

Met de S22+ zoom je tot 3x zonder kwaliteitsverlies dankzij de optische zoom. Met de Spacezoom kan je tot 30x digitaal zoomen. 

Het toestel is uitgerust met een dubbele OIS (stabilisator) bij de hoofd- en telelens. Mocht je een onverwachte beweging maken tijdens het fotograferen of filmen dan corrigeert de stabilisator de shot. 

4 jaar Android updates 

De S22+ geeft tot 4 jaar Android updates. Dit betekend dat het toestel tot en met Android 16 wordt geupdate. Het toestel wordt gelanceerd met Android 12 dus dit is nog een aantal jaar waarvan je kan genieten van de nieuwste software.

Snel, en draadloos opladen

De batterij heeft een capaciteit van 4500 mAh. Snelladen doe je met een 45W snellader. Binnen de korste tijd is de batterij weer opgeladen. Daarnaast is er een mogelijkheid om draadloos op te laden. Door Wireless Powershare in te schakelen kan je ook andere apparaten opladen die Qi opladen ondersteunen.

Kleuren, opslag en releasedatum

Er zijn verschillende manieren om jouw S22+ samen te stellen. Kies uit 128 of 256 GB. Kies uit de kleur Phantom Black, Phantom White, Green of Pink Gold. De toestellen zijn verkrijgbaar in Nederland vanaf 11 maart 2022.