Galaxy S22 128 GB Phantom Black

SamsungGalaxy S22 128 GB Phantom Black

Vanaf € 679,00
Aantal Gb
128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelheid
  • Nightography
  • Android updates
  • Hoog helderheid display
  • Hoge verversingssnelheid

Aangedreven door een processor die geschikt is voor de zwaarste taken

De S22 wordt aangedreven door de Exynos 2200. Dit is een high-end processor van Samsung die ervoor zorgt dat je de zwaarste taken kunt uitvoeren. Van het spelen van zware games, laden van documenten en multitasken met apps. 

Het besturingssysteem draait soepel en de data wordt snel geladen dankzij het 8GB werkgeheugen. Deze smartphone is ideaal voor multitasken.

Fotografeer overdag en met weinig licht

Een groothoek, ultragroothoek en telezoomlens zorgen ervoor dat je foto’s van alles een haarscherpe foto kan maken. De S22 focust zich namelijk op de camera. Een nieuwe feature is Nightography. Hiermee kan je foto’s maken waaronder ook portretten in omgevingen met weinig licht. 

Tot 3x kan je zoomen zonder kwaliteitsverlies dankzij de optische zoom. Met de Spacezoom kan je tot 30x digitaal zoomen. 

Het toestel is uitgerust met een OIS (stabilisator) bij de groothoek- en telelens. Mocht je een onverwachte beweging maken tijdens het fotograferen of filmen dan corrigeert de stabilisator de shot.

Een handzaam high-end display

Uit de S22 series is de S22 met een 6.1 inch display het meest handzame model. Perfect voor hoge kwaliteit content te bekijken. De S22 heeft een FHD+ resolutie. Tot 120 keer per seconde ververst het display. Perfect voor het kijken van hoogwaardige content.

De S22 is voorzien van een laagje Gorilla Glass Victus+ op het scherm maar ook de achterkant van het toestel. Hiermee is scherm beschermd tegen krassen en barsten. 

Standaard is het scherm 1000 nits, de piek helderheid is 1300 nits. Een mooi scherm met een hoge helderheid. De piek helderheid haal je bij het kijken bij bijvoorbeeld HDR content. 

Uitgebreide batterijmogelijkheden

De batterij mogelijkheden zijn uitgebreid. De capaciteit is 3700 mAh. Snelladen doe je met een 25W oplader. Daarnaast is er de mogelijkheid om draadloos op te laden. En met het Wireless PowerShare kun je ook nog andere devices opladen.  

Android-updates voor de lange termijn 

Samsung heeft een geweldig update beleid voor de S22. Samsung heeft aangegeven dat het tot en met 4 Android versies geupdate wordt. Het toestel wordt gelanceerd dus dit betekend dat het tot en met Android 16 wordt ondersteund. 

Stof- en spatwaterdicht

De S22 is IP68 gecertificeerd. 30 minuten lang kan het tot 1.5 diep onder water blijven. Dit is getest onder specifieke omstandigheden. 

Opslag, kleuren en release datum

Neem de 128 GB of 256 GB versie. Kies uit de kleuren Phantom Black, Phantom White, Green of Pink Gold. Vanaf 11 maart 2022 is het toestel beschikbaar in Nederland.