Galaxy S23+ 256 GB Phantom Black

SamsungGalaxy S23+ 256 GB Phantom Black

Vanaf € 1.198,95
Aantal Gb
256 512

Omschrijving

Voordelen

  • High-end processor
  • Groot high-end display
  • Android en beveiligingsupdates ondersteuning voor de lange termijn
 

Samsung Galaxy S23+: high-end prestaties en voldoende intern geheugen

De Samsung Galaxy S23+ heeft een Snapdragon 8 Gen 2 processor. Dit betekent snelle en efficiënte prestaties voor de lange termijn.  Je kunt kiezen uit 256 GB en 512 GB intern geheugen. Er is geen mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen.

Alle modellen worden geleverd met 8 GB RAM. Dit is ruim voldoende om het Android besturingssysteem en alle apps en games soepel te laten werken. De S23 ondersteunt ook eSIM-technologie, waardoor je verbinding kunt maken met mobiele netwerken zonder een fysieke simkaart. Bovendien ondersteunt S23+ het 5G-netwerk, je kunt hierdoor gebruik maken van een optimale dekking en hoge snelheden. De S23+ wordt geleverd met Android 13. Samsung heeft aangegeven dat er voor dit toestel vier Android-updates te wachten staan. Android 14, Android 15, Android 16 en Android 17 kun je dus verwachten. De beveiligingsupdates lopen iets langer door, tot 2028 kun je de Galaxy S23+ veilig houden.

Samsung Galaxy S23+: geavanceerd camerasysteem voor haarscherpe foto’s en video’s

Galaxy S23+ beschikt over een geavanceerd camerasysteem. Dit bestaat uit een 50 megapixel groothoekcamera, een 12 megapixel ultrawidecamera en een 10 megapixel telezoomcamera. Hiermee kun je haarscherpe foto's maken en genieten van veelzijdige fotografie- en video-opties. Voor selfies beschikt de S23+ over een 12 megapixel camera op de voorkant. Deze combinatie van camera's maakt de S23+ ideaal voor het vastleggen van elk moment.

De hoofdcamera heeft een hoge resolutie en is in staat om opnames te maken met goede details en kleurweergave. De camera is uitgerust met optische beeldstabilisatie, automatische scèneherkenning en verschillende voor fotografie en videografie. 

De Galaxy S23+ kan 3x inzoomen zonder kwaliteitsverlies, tot 30x kun je digitaal zoomen.

Filmen kan nu in 8K met 30 fps, uiteraard kun je filmen in 4K met 60 fps. 

Samsung Galaxy S23+: groot helder display

De Samsung Galaxy S23+ is voorzien van een krachtig AMOLED 2X display met een verversingssnelheid van 120 Hz. Het scherm is 6.6 inch groot en heeft een piekhelderheid van maximaal 1750 nits. Met HDR10+ content haal je maximaal 1200 nits. In beide gevallen krijgt het display heldere en levendige beeldweergave. Daarnaast is beschermd door Gorilla Glass Victus 2, wat betekent dat het scherm bestand is tegen krassen en stoten. Gorilla Glass 2 is nieuwste op het moment. 

Samsung Galaxy S23+: de batterij biedt diverse oplaad mogelijkheden

Er is gekozen voor een batterij van 4700 mAh. Deze kun je snelladen met maximaal 45 W. Een hoge batterijpercentage van de Galaxy S23 is opgeladen in 30 minuten. Dit met wel 65%. Je kunt het toestel ook snel draadloos opladen en daarnaast kun je er ook andere devices (die draadloos opladen ondersteunen) voorzien van energie door ze op elkaar te leggen. Dit kan bijvoorbeeld een smartphone, draadloze oordopjes, of een smartwatch zijn.

Samsung Galaxy S23: release Nederland

Na aankondiging op 1 februari 2023 is de Samsung Galaxy S23+ is direct te koop. Kies uit de kleuren: Green, Phantom Black, Lavender en Cream. Er zijn ook nog exclusieve kleuren beschikbaar bij Samsung: Graphite, Sky Blue, Lime en Red.