Galaxy S23 128 GB Phantom Black

SamsungGalaxy S23 128 GB Phantom Black

Vanaf € 969,95
Aantal Gb
128 256

De belangrijkste details

Voordelen

  • High-end processor
  • High-end compact display
  • Android en beveiligingsupdates ondersteuning voor de lange termijn
 

Samsung Galaxy S23: compact, met hoogstaande prestaties

De Galaxy S23 is het compactste model uit de Samsung Galaxy S23 series, dit betekent niet dat het onder doet aan prestaties. De Samsung Galaxy S23 is uitgerust met de Snapdragon 8 Gen 2 processor. Dit betekent snelle en efficiënte prestaties. Deze processor haalt maximale snelheden. Er zijn drie opslagopties. Er zijn ook versies met 128 GB, 256 GB en 512 GB opslagruimte beschikbaar. Alle modellen hebben 8 GB werkgeheugen. Dit is meer dan voldoende om het Android besturingssysteem en al je apps en games soepel te laten draaien. De S23 ondersteunt ook eSIM technologie, wat betekent dat u zonder fysieke SIM-kaart verbinding kunt maken met het mobiele netwerk. Bovendien ondersteunt de S23 5G-netwerken, wat betekent dat je kunt profiteren van snelle en een goede dekking. 

 

Samsung is bekend om regelmatige software-updates voor haar toestellen uit te brengen. De S23 wordt geleverd met Android 13. Samsung geeft 4 Android updates voor dit toestel dus je kunt in de toekomst ook gebruik maken van Android 14, Android 15, Android 16 en Android 17. Vijf jaar software updates heeft het toestel, tot begin 2028 kun je minimaal een veilige smartphone gebruiken.

Samsung Galaxy S23: de camera 

De Samsung Galaxy S23 is uitgerust met een geavanceerde camera-setup die bestaat uit een 50 megapixel groothoekcamera, 12 megapixel ultrawidecamera en een 10 megapixel telezoomcamera. Voor de selfies zit er een 12 megapixel camera op de voorkant.  Dit maakt het mogelijk om foto's te maken met verschillende scherpstellingen en perspectieven. De hoofdcamera heeft waarschijnlijk een hoge resolutie en is in staat om opnames te maken met goede details en kleurweergave. De camera is uitgerust met optische beeldstabilisatie, automatische scèneherkenning en verschillende voor fotografie en videografie. 

Inzoomen zonder kwaliteitsverlies is mogelijk met 3x, tot 30x kun je digitaal zoomen.

Filmen kan nu in 8K met 30 fps, uiteraard kun je filmen in 4K met 60 fps. 

Samsung Galaxy S23: het compacte display met high-end features

De Samsung Galaxy S23 is het handzaamste model van de Galaxy S23 series, het display is klein en de bezels zijn minimaal. De Samsung Galaxy S23 is voorzien van een 6.1 inch Dynamic AMOLED 2X display met een verversingssnelheid van 120 Hz. De displayresolutie is FHD+, wat betekent dat het display een hoge resolutie en een scherpere beeldkwaliteit biedt. Het Dynamic AMOLED 2X-display biedt levendige en accurate kleuren, diep zwart en een hoge contrastverhouding, waardoor content er natuurlijk en helder uitziet. De hoge verversingssnelheid van 120 Hz zorgt ervoor dat beelden en animaties soepel en zonder vertraging worden weergegeven, wat een vloeiende en responsieve gebruikerservaring oplevert. 

De helderheid van het display is hoog, tot maximaal 1750 nits kan het de gebruiker bieden. Dit is dan ook echt de piek. Bij HDR content kun je tot maximaal 1200 nits verwachten. 

Ter bescherming is het display voorzien van Gorilla Glass Victus 2. Dit is de nieuwste soort Gorilla Glass op het moment. Het toestel is nog beter beschermd tegen vallen en stoten.

Samsung Galaxy S23: de batterij

Er is gekozen voor een batterij van 3900 mAh. Deze kun je snelladen met maximaal 25 W. Bekabeld is de Galaxy S23 voor 50% opgeladen in 30 minuten. Je kunt het toestel ook snel draadloos opladen en daarnaast kun je er ook andere devices (die draadloos opladen ondersteunen) voorzien van energie door ze op elkaar te leggen. Dit kan bijvoorbeeld een smartphone, draadloze oordopjes, of een smartwatch zijn.

Samsung Galaxy S23: release Nederland

De Samsung Galaxy is aangekondigd op 1 februari 2023 en je kunt vanaf deze dag het toestel direct kopen. Kies uit de kleuren: Green, Phantom Black, Lavender en Cream. Er zijn ook nog exclusieve kleuren bij Samsung: Graphite, Sky Blue, Lime en Red.