Galaxy Z Fold4 256 GB Phantom Black

SamsungGalaxy Z Fold4 256 GB Phantom Black

Kleur
Zwart Bruin Grijs
Aantal Gb
256 512

Omschrijving

Voordelen

  • Telelens
  • Stevig design
  • Buigbaar 7.6 inch display
  • High-end processor
  • Draadloos opladen

Prestaties en multitasken

Open- en dichtgevouwen kun je de zwaarste prestaties behalen met de Galaxy Fold4. Het toestel is voorzien van de Snapdragon Gen 8+ 1 processor. Het toestel wordt standaard geleverd met 12 GB werkgeheugen. Hiermee kun je multitasken met verschillende apps, De Fold4 heeft zelfs een taakbalk om snel te kunnen navigeren. Daarnaast blijft het Android systeem met 12 GB werkgeheugen blijft soepel lopen. De Fold4 heeft 256, 512 of 1 TB intern geheugen. De Galaxy Z Fold4 is aanwezig voor de lange termijn. Wanneer Android 13, Android 14, Android 15 en zelfs Android 16 uitkomen kun je het toestel updaten. Vijf jaar lang krijgt het toestel beveiligingsupdates. In 2027 kun je er dus nog een verwachten. 

Krijg meer voor elkaar met de Galaxy Fold4 displays

Alles draait om het 7.6 inch Infinity Flex display. De minimalistische randen zorgen ervoor dat je veel display in jouw handen hebt. Daarnaast is de selfiecamera verwerkt onder het scherm. Dankzij het Under Display Camera, en de dunne randen kun je volledig gebruik maken van het display. De resolutie is QXGA+ of ook wel 2176 x 1812 pixels. Dit zijn meer pixels dan een Full HD resolutie. Het display type is Dynamic AMOLED 2X. Dit is een kleurrijk display met diepe zwartwaardes en hoge contrasten. Het display kan 120 keer per seconde verversen. Wanneer nodig schakelt het terug naar een lager Hz. Nog een feature is de laag Gorilla Glass Victus+ op de Cover Screen (voorkant) en achterkant van het toestel. Dit is aanwezig om beschadigingen te minimaliseren. Het display heeft ook S-pen ondersteuning. De S-pen zorgt ervoor dat je zakelijk en creatief te werk kunt gaan op het display. De S-pen gaat helaas niet in de telefoon, het kan via een cover gedragen worden. 

Dichtgevouwen kun je gebruikmaken van een 6.2 inch Cover Screen. Hier kun je in principe alles mee uitvoeren. De combinatie van beide displays zorgt ervoor dat je altijd al jouw taken voor elkaar kunt krijgen. Deze displays helpen jou je taken uit te voeren.

Het toestel is daarnaast voorzien van stereo speakers. Naast mooi beeld kun je ook mooi geluid ervaren. 

Stevige bouwkwaliteit in een opvouwbaar design

Om te zorgen dat de Galaxy Fold4 ook duurzaam is zijn er diverse materialen gebruikt. Armor Aluminium zorgt ervoor dat het toestel van stevige bouwkwaliteit is. Van het scharnier tot de body. Het toestel is daarnaast IPX8 gecertificeerd. Dit betekent enkel spatwaterdicht. De Galaxy Fold4 kan 1m diep 30 minuten onder water blijven. Prima voor schoon water. Dit is niet bedoeld voor zwembad en zeewater. 

Diverse cameralenzen en een divers design voor alle momenten

Vijf cameralenzen kunnen we vinden op het toestel. Twee voor de selfies, waarvan één onder het scherm zit als je het toestel openklapt. De andere selfiecamera zit op het Cover Screen. Op de achterkant zit een groothoek-, ultragroothoek-, en telelens. Overdag, maar ook in een donkere omgeving maak je mooie foto’s. De groothoeklens is voor de algemene foto’s, de ultragroothoeklens is ideaal om landschappen en architectuur vast te leggen. Met de telelens kun je 3x inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Daarnaast is er 30x Space Zoom. Deze techniek is helaas niet zonder kwaliteitsverlies. De groothoek en telelens maken gebruik van een OIS. Wazige foto’s worden hierdoor voorkomen. De Galaxy Fold4 kan zitten en staan, dit maakt de smartphone geschikt voor ieder moment. Je kunt namelijk de smartphone de ideale positie geven om beelden vast te leggen. De combinatie van lenzen en mogelijkheden om het toestel in een houding te plaatsen zorgt ervoor dat je geweldige foto's kunt maken.

Draadloos en snelladen

Bedraad en draadloos kan de batterij opgeladen worden. Snelladen gaat met maximaal 25W. 50% van de batterij is opgeladen in 30 minuten. Draadloos opladen heeft meer tijd nodig, dit gaat met 10W. De laders worden niet bij de verkoop geleverd. Daarnaast kun je andere devices draadloos opladen via Wireless PowerShare. De batterijcapaciteit is 4400 mAh.

Releasedatum Nederland

Vanaf 11 augustus 2022 is de Galaxy Fold4 te koop in Nederland. Kies uit de kleuren: Graygreen, Beige en Phantom Black.