12 Pro 256 GB Gray

Xiaomi12 Pro 256 GB Gray

Kleur
Grijs Paars Blauw
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Stereo speakers
  • Snelladen is snel
  • High-end processor

High-end prestaties

De Xiaomi 12 maakt gebruik van de high-end processor Snapdragon Gen 1. Deze processor is perfect voor het zware rekenwerk. Daarnaast is het toestel lekker snel. Het toestel wordt geleverd met 128 of 256 GB intern geheugen. Op het 4G en 5G netwerk kun je met het toestel.

High-end display en stereo speakers

Het toestel heeft FHD+ resolutie. Dit is een hoge resolutie. Het display is 6.73 inch groot. Dit is niet groot, ook niet bijzonder klein. Tot 120 keer per seconde verversen de beelden dankzij het 120 Hz paneel. Het toestel is HDR10+ en Dolby Vision gecertificeerd. Hierdoor laat het toestel hoge contrasten zien. De piek helderheid is 1100 nits. Ideaal tijdens het kijken van hoogstaande content en spelen van games. Het laagje Gorilla Glass Victus zorgt ervoor dat het scherm beter tegen krassen en barsten kan.

De Xiaomi 12 is voorzien van Harman Kardon stereo speakers en Dolby Atmos. Hierdoor klinkt het geluid ruimtelijk.

Snel, draadloos en omgekeerd draadloos opladen

De batterij kun je opladen met een 67W snellader. Een lege batterij is vol in 39 minuten. Draadloos opladen kan met een 50W draadloze oplader, in dat geval is de batterij volledig vol in 53 minuten. De Xiaomi 12 doet ook omgekeerd draadloos opladen. Andere devices die ook draadloos kunnen opladen kun je ook draadloos opladen. Dit doe je dan met 10W. De batterijcapaciteit is 4500 mAh.

Fotograferen met weinig licht, film in 8K resolutie

De Xiaomi 12 heeft drie camera lenzen op de achterkant en een selfiecamera op de voorkant. De type camera lenzen op de achterkant zijn: groothoek, ultra groothoek en telemacrolens. Ideaal voor de standaard foto’s en video’s, het vastleggen van architectuur maar ook kleine objecten. Je fotografeert en filmt met en zonder weinig licht. Daarnaast kun je filmen in een 8K resolutie met 24 frames per seconde. Of op een lagere maar nog steeds hoge 4K resolutie. Er is een OIS aanwezig (stabilizator). Wanneer de smartphone een beetje beweegt voorkomt de OIS dat de foto’s er onbewogen uitzien.

Kleuren en releasedatum Nederland

De Xiaomi 12  wordt geleverd met Android 12. Kies uit de kleuren Gray, Blue of Purple. Vanaf 1 april 2022 is de Xiaomi 12 in Nederland te koop.