12X 256 GB Gray

Xiaomi12X 256 GB Gray

Kleur
Grijs Blauw
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • Verfijn display
  • Snelle processor
  • Razendsnel opladen 

Processor in de hoogste klasse

De Xiaomi 12X wordt aangedreven door de Snapdragon 870. Deze high-end processor zorgt voor een hoge performance. Zware apps, games, en andere vormen van data worden makkelijk geladen. Met 8 GB ram werkgeheugen wordt het device standaard geleverd. Genoeg om het Android besturingssysteem soepel te draaien inclusief jouw apps en games. Kies uit 128 of 256 GB. 

Volledig opgeladen in 39 minuten

De batterijcapaciteit is 4500 mAh. De Xiaomi 12X laad razendsnel op. Dankzij de 67W turbo charge is de batterij volledig opgeladen in 39 minuten. Deze 67W USB-C oplader wordt inclusief geleverd. 

Vier cameralenzen 

Vier cameralenzen waar je gebruik van kan maken. Een selfiecamera op de voorkant. Op de achterkant een groothoek, telemacro en ultrawidelens. De groothoeklens is de standaardlens waar je algemene foto’s mee schiet. De ultrawidelens zet je in voor foto’s waar veel te zien is, denk aan landschappen of architectuurfotografie. De telemacrolens zorgt ervoor dat je kan inzoomen op kleine objecten. Er is ook een OIS aanwezig. De OIS voorkomt dat de foto’s er bewogen uitzien.

HDR10+ gecertificeerd display voor jouw content

Het display van de Xiaomi 12X is 6.28 inch groot. Niet een merkwaardig groot of klein display. De resolutie is FHD+. Met een FHD+ resolutie zit je goed om te gamen en films te kijken. Daarbovenop is het display ook nog eens HDR10+ gecertificeerd. Het scherm kan hierdoor hoge contrasten laten zien waardoor jouw content nog meer tot leven komt.

Het type scherm is Gorilla Glass Victus. Barsten en krassen zullen minder snel voorkomen dan bij regulier glas.

Daarnaast kan het toestel ook ruimtelijk geluid produceren dankzij de Harman Kardon stereo speakers. 

Release Nederland

Android 12 zit er standaard op bij lancering. Kies uit de kleur Gray, Purple of Blue. Vanaf 1 april 2022 verkrijgbaar in Nederland.