13 Pro 256 GB Black

Xiaomi13 Pro 256 GB Black

Vanaf € 1.308,00
Kleur
Zwart Wit
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Xiaomi 13 Pro: high-end prestaties voor de toekomst

De indrukwekkende rekenkracht van de Xiaomi 13 Pro komt van de Snapdragon 8 Gen 2 processor, wat zorgt voor krachtige prestaties. Samen met 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte, biedt de smartphone voldoende ruimte voor het soepel schakelen van meerdere apps en het opslaan van grote bestanden. 

De Xiaomi 13 Pro wordt geleverd met Android 13 en belooft ook updates voor Android 14, 15 en 16 in de toekomst. Daarnaast biedt het apparaat beveiligingsupdates tot 2028, waardoor gebruikers zich geen zorgen hoeven te maken over verouderde beveiligingssoftware in de toekomst.

Het apparaat heeft ook een vingerafdruksensor in het scherm en AI-gezichtsontgrendeling, waardoor het ontgrendelen van de smartphone snel en veilig is. Bovendien biedt de smartphone de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken, wat handig is voor mensen die zowel privé- als werknummers hebben.

Een belangrijke functie van de Xiaomi 13 Pro is de IP68-rating, wat betekent dat de smartphone water- en stofbestendig is tot op zekere hoogte. 

Xiaomi 13 Pro: triple high-end Leica 50 megapixel camera

Een van de opvallende kenmerken van de Xiaomi 13 Pro is de samenwerking met Leica voor de camera's. De 13 Pro heeft een triple 50 megapixel camera. De groothoeklens, ultragroothoeklens en telezoomlens hebben 50 megapixel. Een van de belangrijkste kenmerken van de camera's is de 1-inch sensor, die veel licht kan opvangen en dus zorgt voor heldere en gedetailleerde foto's, zelfs bij weinig licht.

Daarnaast heeft de Xiaomi 13 Pro een hyper OIS (optische beeldstabilisatie) systeem, wat zorgt voor stabiele video's en scherpe foto's. De 13 Pro is ook in staat om video's op te nemen in Dolby Vision, wat een zeer hoog dynamisch bereik biedt en dus een uitstekende beeldkwaliteit levert. Wat de zoomfuncties betreft, biedt de Xiaomi 13 Pro een 3.2x optische zoom en een 70x digitale zoom, wat handig kan zijn voor fotografie op afstand. 

De Xiaomi 13 Pro heeft ook een 32 megapixel selfiecamera aan de voorkant, die FHD video's kan opnemen met 30 fps. De Xiaomi 13 Pro biedt geavanceerde videomogelijkheden, waaronder HDR-video-opnamen met Dolby Vision tot 4K met 60 fps. Dit betekent dat gebruikers heldere, levendige en gedetailleerde beelden kunnen vastleggen met een hoog dynamisch bereik. De 13 Pro is ook in staat om 8K-video-opname te maken met 24 fps, wat betekent dat gebruikers zeer hoge resolutiebeelden kunnen vastleggen. Daarnaast is het toestel in staat om 4K-video-opname te maken met 24 fps, 30 fps of 60 fps, evenals 1080p-HD-video-opname met 30 fps of 60 fps en 720p-HD-video-opname met 30 fps.

Een andere interessante functie van de Xiaomi 13 Pro is de Xiaomi ProFocus, waarmee gebruikers kunnen scherpstellen met bewegingstracking. Hiermee kunnen gebruikers eenvoudig het onderwerp van hun video volgen en de focus daarop houden.

Ten slotte biedt de 13 Pro de mogelijkheid om Ultra Night-video tot 4K met 24 fps op te nemen. Dit betekent dat gebruikers ook in situaties met weinig licht heldere en gedetailleerde beelden kunnen vastleggen.

Xiaomi 13 Pro: groot helder high-end display

Het display van de Xiaomi 13 Pro heeft een grootte van 6.73 inch en heeft een indrukwekkende (W)QHD+ resolutie. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van heldere en gedetailleerde beelden op het scherm. Bovendien biedt het scherm een verversingssnelheid van 120 Hz, wat zorgt voor vloeiende beelden tijdens het gebruik.

Het scherm biedt ook HDR10+ en Dolby Vision-ondersteuning, waardoor gebruikers kunnen genieten van een breder scala aan kleuren, contrastniveaus en helderheidsniveaus. Daarnaast biedt het scherm een helderheid tot 1200 nits en kan het pieken tot 1900 nits, wat betekent dat gebruikers heldere en duidelijke beelden kunnen bekijken, zelfs in direct zonlicht. Het display is ook beschermd door het duurzame Gorilla Glass Victus dat een hoge mate van bescherming biedt tegen krassen en stoten. Tot slot heeft de Xiaomi 13 Pro ook stereo speakers, waardoor gebruikers kunnen genieten van een meeslepende audio-ervaring tijdens het kijken van video's of het spelen van games.

Batterij: razendsnel bedraad en draadloos opladen 

De batterijcapaciteit van de Xiaomi 13 Pro is 4820 mAh, wat betekent dat de smartphone een lange batterijduur heeft en de hele dag meegaat bij gemiddeld gebruik. Bovendien ondersteunt de 13 Pro snelladen, draadloos opladen en omgekeerd draadloos opladen.

De Xiaomi 13 Pro ondersteunt HyperCharge-technologie, waarmee gebruikers in slechts 19 minuten hun device kunnen opladen van 0 tot 100% bij gebruik van de meegeleverde 120 W oplader. 

Naast bedraad opladen ondersteunt de Xiaomi 13 Pro ook draadloos opladen met een indrukwekkende 50 W draadloos turboladen. Dit betekent dat gebruikers hun smartphone draadloos kunnen opladen met een hoge snelheid en zonder kabels.

Ten slotte ondersteunt de Xiaomi 13 Pro ook omgekeerd draadloos opladen met een vermogen van 10W. Dit betekent dat gebruikers hun toestel kunnen gebruiken om andere apparaten draadloos op te laden, zoals bijvoorbeeld draadloze oortjes of een smartwatch.