Redmi  Note 11S 128 GB Graphite Gray

XiaomiRedmi Note 11S 128 GB Graphite Gray

Kleur
Grijs Wit Blauw
Aantal Gb
128

De belangrijkste details

Voordelen

  • Snelladen
  • FHD+ resolutie
  • Geheugen uitbreiden met een geheugenkaartje

Xiaomi Redmi Note 11S prestaties

De Xiaomi Redmi Note 11s is een middenklasse smartphone aangedreven MediaTek Helio G96. Deze smartphone gebruik je voor alledaagse taken. Het toestel is niet het snelst maar zeker niet het langzaamst. De Redmi Note 11S is prima voor mainstream apps. Het intern geheugen is 128 GB, dit is een redelijke hoeveelheid intern geheugen. Het geheugen is ook uitbreidbaar met een extern geheugenkaartje van 1000 GB. Het Redmi Note 11S is een dual-sim toestel waar twee simkaarten en een geheugenkaartje tegelijk gebruikt kunnen worden.

Xiaomi Redmi Note 11S snelladen 

De Redmi Note 11S kun je snel laden. Smartphones met deze functionaliteit kunnen de batterij in een korte periode voorzien van een redelijk batterij percentage. Met een 33W USB-C oplader kun je de 5000 mAh batterij voorzien van energie in een korte periode.

De display opties en stereo speakers van de Note 11S

Het gebruikt schermtype van de Redmi Note 11S is AMOLED. Het display formaat is 6.43 inch. De FHD+ resolutie is gebruikelijk voor smartphones in diverse segmenten waaronder ook het hogere segment. Tot 90 keer per seconde ververst het display. Dit zorgt ervoor dat de beelden geleidelijker bewegen wanneer nodig. Prima display specificaties voor in deze prijsklasse.

De Redmi Note 11S denkt ook aan het geluid. Er is een hoofdtelefoonaansluiting aanwezig om via de traditionele manier een kabel aan te sluiten. Daarnaast heeft het toestel ook stereo speakers voor ruimtelijk geluid.

De Redmi Note 11S heeft vijf cameralenzen 

In totaal is de Redmi Note 11S voorzien van vijf cameralenzen. Vier camera's zitten op de achterkant. Op de achterkant zit een: 108 megapixel hoofdcamera, een 8 megapixel ultragroothoekcamera, een 2 megapixel macro-, en dieptecamera. Een 16 megapixel selfiecamera zit aan de voorkant.

Beveilig de smartphone op jouw manier

De Redmi Note 11S ontgrendel je op drie manieren. Via een pincode, gezichtsherkenning d.m.v. de selfiecamera via of de vingerafdrukscanner aan de zijkant van de smartphone.

Standaard wordt het toestel geleverd met Android 11. Kies uit de kleuren Pearl White Twilight Blue Graphite Gray.