Ben 5G netwerk

Ben 5G netwerk

06-09-2023 | 20:00

Bij Ben is er groot nieuws voor zowel onze trouwe klanten als nieuwe abonnees vanaf 28 augustus 2023. Voor slechts een extra euro per maand kun je nu genieten van ons geavanceerde 5G-netwerk, een significante stap voorwaarts ten opzichte van het 4G Plus-netwerk dat eerder werd aangeboden.

Tot voor kort moest je een euro extra betalen om toegang te krijgen tot ons 4G Plus-netwerk, dat toen synoniem stond voor hogere snelheden en betere prestaties. Echter, met deze nieuwe verandering kun je nu voor dezelfde prijs van slechts één euro extra per maand profiteren van ons superieure 5G-netwerk.

Dit overstappen naar 5G brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Je zult genieten van aanzienlijk hogere downloadsnelheden, met een maximumsnelheid van 300 Mbit/s, vergeleken met het vroegere 4G Plus-netwerk. Dit betekent dat je content zoals films, series en games razendsnel kunt streamen en downloaden.

Maar 5G biedt niet alleen hogere snelheden; het zorgt ook voor uitgebreidere dekking en een nog stabielere verbinding. Dit is ideaal, niet alleen voor dagelijks gebruik, maar vooral op drukke locaties waar veel mensen tegelijkertijd online zijn.

Om de verandering beter te begrijpen, laten we eens kijken naar de snelheidsvergelijking tussen het vroegere 4G en ons nieuwe 5G-netwerk:

Snelheid: 4G download 200 Mbit/s - 4G upload 50 Mbit/s 

Snelheid: 5G download 300 Mbit/s - 5G upload 75 Mbit/s

Alle smartphones met 5G abonnement van Ben kun je hier aansluiten en hier alle sim-only abonnementen met 5G

 

Recente posts