OnePlus 12 launch Nederland

OnePlus 12 launch Nederland

14-12-2023 | 08:00

OnePlus Launch 12 Nederland gepland

OnePlus was al eerder aangekondigd voor de Chinese markt. Voor Nederland was het onbekend. Nu is er duidelijkheid. De OnePlus 12 wordt aangekondigd 23 januari 2024 om 15:00 uur. Wanneer het toestel te koop is nog onduidelijk. Misschien op dezelfde dag, misschien moet er een pre-order geplaatst worden. 

De belangrijkste specificaties:

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Dit is de nieuwste high-end processor die eind 2023 op de markt is gekomen. Op de Nederlandse markt is er nog geen Android smartphone met deze processor. Soms komen smartphones later uit in andere landen, zoals Nederland. Mogelijk is de OnePlus de eerste smartphone die deze processor gebruikt. Het is even afwachten wat de rest van de markt doet.

Overige smartphones met een high-end processor januari 2024

Niet alles staat vast voor januari 2024, maar we kunnen een redelijk aantal smartphones met een high-end processor verwachten. Jaarlijks brengt Samsung de nieuwe Galaxy S series uit, daarnaast staat er ook een Samsung Galaxy S23 FE gepland voor begin 2024. 

Prijzen

Het is momenteel een raadsel welke modellen naar Nederland zullen komen en welke prijskaartjes eraan verbonden zullen zijn. Er wordt verwacht dat de modellen minimaal 128 GB hebben.

 

Recente posts