Edge 30 Ultra 256 GB Interstellar Black

MotorolaEdge 30 Ultra 256 GB Interstellar Black

Vanaf € 709,00
Kleur
Zwart
Aantal Gb
256

De belangrijkste details

Voordelen

  • 144 Hz display
  • High-end camera
  • High-end processor
  • Volledig opgeladen in ongeveer 20 minuten

Motorola Edge 30 Ultra is een smartphone met top prestaties op elk vlak. 

De Motorola Edge 30 Ultra: processor en Android updates

Aangedreven door de krachtige Snapdragon 8+ Gen 1 processor kun je iedere taak aan. Deze processor is geclassificeerd als high-end processor en gaat goed gepaard 12 GB werkgeheugen. 12 GB werkgeheugen is praktisch om te kunnen multitasken. Het toestel wordt geleverd met 256 GB intern geheugen. Er is geen mogelijkheid om een geheugenkaart te plaatsen. Er is wel een 5G dual-sim mogelijkheid. Standaard wordt het toestel geleverd met Android 12. De Motorola Edge 30 Ultra heeft 3 Android updates dus je kunt in de toekomst gebruik maken van Android 13, Android 14 en Android 15. Tot vier jaar heb je beveiligingsupdates. Tot 2026 is de Edge 30 Ultra voorzien van de beveiligingsupdates. 

Je kunt ook gebruikmaken van Ready For. De Edge 30 Ultra kan dus functioneren als desktop. Sluit een keyboard en muis aan op een extern display.

De Motorola Edge 30 Ultra display

Ook het display heeft ultra features. Om te beginnen is het 6.67 inch groot. Dit is aan de grotere kant. De randen van het display zijn gebogen. Hiermee kan het display notificaties laten zien. Het is een 144 Hz display. Meer dan twee keer zo vaak ververst het display dan een gebruikelijk display. Een gebruikelijk display ververst namelijk 60 keer per seconde.

Dit betekent dat video’s, games en scrollen soepel oogt. Bovendien kan HDR content ook van het scherm af spatten. Het display is namelijk HDR+ gecertificeerd. Om het display te beschermen tegen krassen en barsten is het voorzien van een laagje Gorilla Glass 5. Op de achterkant van het toestel kan dit ook gevonden worden. 

Bij een ultra display, hoort ook goed geluid. Het toestel is voorzien van stereo speakers. Hierdoor kun je genieten van ruimtelijk geluid.

Motorola Edge 30: snelladen, draadloos opladen en omgekeerd draadloos opladen

Met 125W oplader is de smartphone laad je de smartphone in ongeveer 20 minuten van 0 naar 100% op. Dit is snel. Ook kun je de batterij snel draadloos opladen. Dit doe je met een snelle draadloze oplader van 50W. Omgekeerd draadloos opladen is ook een optie, hiermee kun je andere devices opladen. Denk aan andere smartphones die draadloos kunnen opladen, draadloze oordopjes en smartwatches. Het ook is handig om te weten dat de batterij 4610 mAh heeft. Mocht het een keer nodig zijn, dan weet je hoeveel mAh je powerbank nodig heeft en hoevaak je de smartphone kunt opladen. 

De Motorola Edge 30 ultra: high-end camera 

Alle elementen die je verwacht in een high-end smartphone zitten in deze camera. Uiteraard een groothoek, ultragroothoek (inclusief MacroVision) en telelens zijn aan boord. Er is ook een OIS aanwezig om die vervelende wazige foto’s te voorkomen. Tot slot schiet je met 200 megapixel met de primaire camera. Overdag maar ook in de avond leg je alle beelden mooi vast. Filmen op zijn hoogst in 8K resolutie. Daarnaast kun je ook filmen in 4K HDR10+ resolutie.

Vanaf september 2022 is het toestel te koop in Nederland. Kies uit de kleuren Starlight White en Interstellar Black.