Vodafone smartphone abonnement deals

Vodafone smartphone abonnement deals

01-09-2023 | 17:00

Vodafone deals zonder aansluitkosten zomer 2023

Vodafone geeft korting op populaire smartphones. 

  • Geen aansluitkosten
  • De actie duurt van 4 september 2023 tot 1 oktober
  • Scherp geprijsde smartphones
  • Extra korting in combinatie met andere Vodafone of Ziggo services op een adres

De smartphones waar de korting op wordt gegeven:

  • Samsung Galaxy S23 Ultra
  • Samsung Galaxy S23
  • Samsung Galaxy A54 (inclusief cadeau)
  • Apple iPhone 14 Pro
  • Apple iPhone 14

Vodafone Samsung Galaxy deals 

Bij het afsluiten van een Vodafone-abonnement in combinatie met een van de nieuwste Samsung-modellen, zoals de Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S23 of Samsung Galaxy A54, hoef je je geen zorgen te maken over aansluitkosten. Daarnaast kun je profiteren van extra voordelige prijzen voor deze splinternieuwe smartphones. Dit betekent dat je moeiteloos kunt upgraden naar een van deze state-of-the-art telefoons, terwijl je tegelijkertijd geniet van de uitgebreide reeks diensten en dekking die Vodafone te bieden heeft, zonder enige extra kosten aan het begin van je abonnement. Het is een win-win situatie voor wie op zoek is naar de nieuwste technologie tegen een aantrekkelijke prijs.

Samsung Galaxy S23 Ultra met Vodafone abonnement aanbieding

Het beste toestel uit de Samsung Galaxy S series 2023 de Galaxy S23 Ultra kan voordelig worden aangeschaft met een abonnement. Voor het toestel betaal je los € 1080.

 

Samsung Galaxy S23 met Vodafone abonnement aanbieding

Van de toptoestellen is de S23 met een Vodafone het kleinste Galaxy S model met krachtige prestaties. Nu betaal je maar € 672 voor het toestel. 

 

 

Samsung Galaxy A54 met vodafone aanbieding

De Galaxy A54 is de snelle middenklasser van 2023. De beste uit de Galaxy A series. De totale toestelkosten voor de Galaxy A54 zijn € 336.

 

 

Vodafone Apple iPhone deals


Bij Vodafone vind je niet alleen een uitgebreide selectie van Samsung-telefoons, maar ook een scala aan iPhones. Wat nog beter is, bij het afsluiten van een Vodafone-abonnement met een Apple iPhone 14 of iPhone 14 Pro hoef je je geen zorgen te maken over aansluitkosten. Dit betekent dat je naadloos kunt overstappen naar de nieuwste iPhone-modellen zonder extra kosten aan het begin van je abonnement. Of je nu de voorkeur geeft aan een Samsung Galaxy of een iPhone, bij Vodafone krijg je niet alleen de nieuwste technologie, maar ook financiële voordelen om het upgraden van je smartphone gemakkelijker en betaalbaarder te maken.

Apple iPhone 14 Pro deal met Vodafone abonnement

Even groot als de iPhone 14 alleen verpakt met de allerbeste hardware kan de iPhone 14 Pro in combinatie met een vodafone abonnement met korting worden gebruikt. Over de looptijd betaal je € 1104.

 

 

Apple iPhone 14 deal met Vodafone abonnement

Als je overweegt om deze nieuwe iPhone aan te schaffen, kan een Vodafone-abonnement een uitstekende manier zijn om de kosten te spreiden en tegelijkertijd te profiteren van betrouwbare mobiele diensten. De iPhone 14 is een handzame high-end smartphone uit 2022 die de aankomende jaren nog steeds mee kan. 

 

 

    

Recente posts